Skip to content
92 87 45 45 post@tasta-kiropraktorklinikk.no

Tasta Kiropraktorklinikk holder til i store og lyse lokaler i 5 etasje på Tastasenter og vi har som mål å tilby viktig muskel, nerve og skjelettekspertise til en bydel i stadig vekst.

Kiropraktikk omfatter diagnostikk, behandling og forebygging av lidelser i nerve, muskel og skjelettapparatet. Kiropraktorutdanningen er et 5 årig universitetsstudie pluss 1 år turnustjeneste. Kiropraktoren er en del av primærhelsetjenesten, og har rett til å sykemelde i inntil 12 uker samt henvise til fysioterapeut, legespesialist og bildediagnostiske vurderinger (f.eks. MR,CT og røntgen) ved behov.

Kiropraktor Christer Robertson
Christer er tidligere aktiv fotballspiller, med a-lags kamper for både Viking og Vidar, samt aldersbestemte landslag. Han har derfor en spesiell interesse innen både forebygging og behandling av idrettskader der han blant annet har vært medisinsk ansvarlig for fotballag i 2 og 3 divisjon, samt håndballspillere på eliteserienivå. Christer har en bred arbeidserfaring fra flere veletablerte tverrfaglige klinikker i distriktet, og behandler pasienter i alle aldersgrupper. Foruten kompetanse på behandling av rygg- og nakkeproblematikk, har han videreutdanning og erfaring innen behandling av blant annet ankel, kne, hofte, håndledd og skulderproblematikker.

Christer tar for tiden videreutdanning innen diagnostisk ultralyd og vil kunne tilby dette som et ledd i utredningen av skader i for eksempel skuldre, albue, hofte, lyske, kne og ankel.

Kiropraktor Nina Fuglestein
Hun er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Hun graduerte fra Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i 2008. Etter dette hadde hun sin turnustjeneste på Stord, hvor hun fikk god erfaring i å jobbe med pasienter i alle aldre.
Hun har bred erfaring innen allmenn kiropraktikk, og tverrfaglig praksis. Nina er selv mor til to og har en særskilt interesse for
behandling av urolige spedbarn, samt plager hos gravide og barn. Hun har god erfaring i behandling av spedbarn med stramt tungebånd.

Nina er utdannet MediYoga instruktør og vil holde jevnlige kurs her i Tasta Kiropraktorklinikk sine lokaler.

Back To Top Bestill time online